Adaugă job

Procesul de adăugare a unui job pe profilul companiei este unul simplu: după creearea unui cont și activarea unor pachete de joburi, firma ta este la un singur pas de publicarea anunțului dorit și anume completarea formularului și încărcarea detaliilor pe site.

PAS 1. Crearea unui profil al companiei

Accesați pagina https://www.meinjob.ro/register și, alegând opțiunea COMPANIE, introduceți adresa dumneavoastră de mail, preum și o parolă pentru securizarea contului. Această adresă de mail va fi și adresa de contact publică pentru persoanele care vor vizita profilul companiei și vor dori să vă contacteze direct. Atât adresă de mail, cât și parola, pot fi ulterior editate din profilul companiei. După înregistrarea datelor dumneavoastră pe platformă, veți primi un e-mail de confirmare pe adresa de e-mail introdusă, prin care vă rugăm să confirmați crearea contului. Felicitări! Ați realizat primul pas spre a vă cunoaște viitorii candidați și angajați pentru pozițiile libere din compania dumneavoastră.

PAS 2. Completarea profilului companiei

Completarea cât mai detaliată a decrierii companiei și a specificului acesteia, ajută viitorii candidați să fie mai bine informați și să ia mai ușor decizii în privința parcursului lor profesional. Vă încurajăm să acordați atenție fiecărei rubrici din descrierea companiei, pentru a maximiza accesul candidaților la informație, pentru a cunoaște cât mai bine compania și pentru a le trezi interesul pentru domeniul de activitate și oportunitățile pe care compania dumneavoastră le oferă.

PAS 3. Activarea pachetelor de joburi

Publicarea joburilor pe site se face momentan sub formă gratuită pentru dumneavoastră, fără să fie nevoie să achiziționați un pachet pentru a utiliza funcționalitățile site-ului. De aceea, vă rugăm să ne contactați printr-un mail scurt la office@meinjob.ro, să putem activa noi pachetele de joburi pentru dumneavoastră.

PAS 4. Adăugarea unui job

După ce pachetele sunt activate, puteți posta oricâte poziții deschise aveți, pe care vă invităm să le republicați, editați și actualizați oricând vă este necesar. Joburile publicate au o valabilitate de 30 de zile, după care, acestea trebuie republicate, dacă se dorește ca ele să fie și mai departe vizibile pe site. Pentru a posta un job accesați următorul link sau accesați Profilul companiei dumneavoastră -> secțiunea Joburi -> butonul Adaugă un job. Postarea unui job poate dura între 2-5 minute, în funcție de complexitatea informațiilro acestua. Completarea cât mai detaliată a unei descrieri de job, ajută viitorii candidați să fie mai bine informați și să ia mai ușor decizii. Vă încurajăm să acordați atenție fiecărei rubrici din descrierea unui job, pentru a maximiza accesul candidaților la informație, pentru a cunoaște cât mai bine compania și specificul fiecărui job. Descrierea jobului poate fi adăugată bilingv – în limba română, precum și în limba germană – pentru a crește grupul țintă de candidați ce pot accesa jobul respectiv. Vă încurajăm să utilizați funcționalitățile site-ului la capacitate maximă; iar dacă regulile de comunicare în compania dumneavoastră nu permit acest lucru sau nu aveți posibilitate, vă rugăm să vă asigurați că nu rămân categorii necompletate în descrierea joburilor, chiar dacă limbiile în care sunt exprimate acestea nu corespund.

PAS 5. Vizualizare și contactare candidați

După publicarea unui job, acesta devine vizibil pe platformă pentru publicul larg. Candidații care dețin un cont pe site și care își exprimă interesul pentru jobul respectiv, vor aplica la acesta, prin intermediul funcționalităților de pe profilul lor. În momentul în care aceștia aplică la un job al companiei dumneavoastră, veți putea vizualiza persoanele interesate, alături de CV-ul acstora, respectiv toate informațiile pe care aceștia le-au completat pe profilul lor, și îi veți putea contacta pentru a stabili următorii pași ai procesului de recrutare.

Mai multe detalii despre toate funcționalitățile site-ului pe pagina FAQ – Companii.