Caută job-candidati

Caută job

SUNT ÎN CĂUTAREA UNUI (TRAUM)JOB!

Unde găsești joburi?

Poți vizualiza oportunitățile de muncă oferite de către cele mai cool companii, pe limba germană, accesând funcționalitățile site-ului www.MeinJob.ro, astfel:

 • PAGINA DE JOBURI: Această pagină prezintă toate oportunitățile individuale de muncă, oferite de către companiile partenere prin intermediul platformei www.MeinJob.ro. Utilizând toate funcționalitățile puse la dispoziție de site, poți accesa fiecare job dorit pentru a afla mai multe informații despre acesta, îți poți salva joburile favorite și le poți accesa ulterior de pe profilul tău, precum și să aplici pentru joburile care consideri că ți se potrivesc, pentru a intra în contact cu angajatorul.
 • PAGINA DE COMPANII: Această pagină prezintă toate companiile care și-au creat un profil pe platforma www.MeinJob.ro din dorința de a contacta candidați interesați pentru pozițiile deschise, ce necesită cunoștințe de limba germană. Poți accesa fiecare companie, pentru a afla mai multe despre istoricul și specificul acesteia, precum și pentru a vedea joburile publicate de acestea pentru platforma, pentru care poți aplica și tu, o dată ce ai un cont creat pe site.

De asemenea, pe pagina principală a platformei Mein Job, ai posibilitatea să filtrezi căutările tale, pentru a obține rezultatele ce ți se potrivesc cel mai bine – poți căuta jobul visat prin selecția orașului în care dorești să te angajezi, a domeniului în care dorești să activezi etc..

Ce trebuie să faci ca să
aplici pentru jobul ales?

Completează-ți CV-ul! Urmărește pașii următori și vezi ce simplu este:

  • Crează-ți un cont!
   Ai nevoie doar de o adresă de mail și o parolă. Așteaptă mailul de confirmare și apoi completează-ți profilul!
  • Completează-ți CV-ul!
   Ai grijă la detalii, pentru că acestea pot contribui la obținerea jobui dorit și la atragerea atenției angajatorului. Un CV completat 100% reprezintă întotdeauna un avantaj.
  • Găsește jobul visurilor tale!
   Răsfoiește cu atenție oportunitățile de muncă oferite de cei mai mari angajatori pe limba germană și aplică pentru jobul visurilor tale!
  • Urmărește-ne pe Facebook!
   Pentru a fi la curent cu toate noutățile platformei, urmărește-ne pe pagina de Facebook Mein Job și distribuie cele mai cool oportunități de carieră, pentru a-i ajuta și pe prietenii tăi să fie la fel de informați. Hai să construim împreună cea mai mare comunitate de vorbitori de limba germană din România!

Mai multe detalii despre toate funcționalitățile site-ului pe pagina FAQ – CANDIDAȚI.