Despre noi- Canditati

MeinJob.ro - Singura platformă de joburi dedicată vorbitorilor de limba germană

Dacă știi să citești Lebenslauf și îți sună familiar, dann bist du bei uns richtig!
Noi te ajutăm să-ți găsești jobul visurilor tale! Dorim să te sprijinim să găsești cel mai satisfăcător job posibil și facem misiunea noastră să adunăm pe site cele mai bune oportunități de carieră, să le punem la dispoziția ta, în calitate de utilizator www.MeinJob.ro.

Ce este Mein Job?

Platforma Mein Job a fost fondată de către un grup de tineri vorbitori de limba germană, care, la fel ca tine, a simțit nevoia de a se informa mai mult cu privire la oportunitățile unei cariere și a identificat necesitatea unei astfel de platforme, care să îndrume tinerii spre o carieră de succes, spre o viață mai împlinită profesional. Astfel, a fost lansat www.MeinJob.ro – singura platformă online din România dedicată vorbitorilor de limba germană, care se află în căutarea unui job.

Cine poate utiliza Mein Job?

Mein Job își propune să creeze o comunitate a vorbitorilor de limba germană la nivel naţional, o comunitate a celor care sunt interesaţi și care își doresc în prezent sau pe viitor să se angajeze. Așadar, dacă mai ai prieteni interesați, distribuie site-ul și aceste informații și către ei. Cu cât suntem mai mulți, cu atât suntem mai puternici! 🙂

Unde poți urmări activitatea Mein Job?
Urmărește-ne în mediul online:
Site: www.MeinJob.ro
Facebook: https://www.facebook.com/meinjob.ro/
Instagram: https://www.instagram.com/meinjob.ro/
LinkedIn: https://www.linkedin.com/company/meinjob/
Xing: https://www.xing.com/companies/meinjob
și află mai multe despre inițiativele noastre, gândite special pentru tine!