Ce este Mein Job?

MeinJob.ro este singura platformă online din România dedicată exclusiv vorbitorilor de limba germană care se află în căutarea unui job. Portalul își propune să creeze cea mai mare comunitate a vorbitorilor de limba germană la nivel naţional, o comunitate a celor care sunt interesaţi și își doresc în prezent sau viitor să se angajeze.

Site-ul MeinJob.ro vă oferă posibilitatea să promovați pozițiile deschise din companie, către un grup țintă nișat. Platforma MeinJob oferă servicii de bază precum:
  • postarea descrierii companiei pe o pagină de dedicată,
  • postarea joburilor în două variante: Standard sau Premium,
  • alte servicii conexe și servicii premium, pentru optimizarea vizibilităţii companiei și a oportunităților puse la dispoziție.
Serviciile puse la dispoziția angajatorilor se actualizează constant, fiind disponibile în Oferta de colaborare pentru anul în curs, pe care o puteți accesa la acest LINK

Cine se află în spatele
Mein Job?

Mein Job Unternehmen S.R.L. administrează platforma MeinJob.ro.

Ce ne face speciali?

Inițiativa MeinJob a fost lansată drept proiect independent în anul 2015, pornind de la evenimente de carieră organizate la nivel local, cum ar fi: primul târg de joburi din țară, nișat exclusiv pe limba germană, precum și programe de formare și publicații pentru studenți și young professionals. Mai multe despre activitățile MeinJob, în numere, puteți afla în Raportul de activitate pentru perioada 2015-2019 disponibil AICI.

Astfel, MeinJob reprezintă primul start-up fondat de membri ai Asociaţiei Gutenberg – Organizația studenților vorbitori de limba germană, ce activează din anul 2009 în sprijinul tinerilor vorbitori de limba germană din România, organizând până la momentul actual 90+ de proiecte la nivel local, național și internațional, prin care peste 33.000+ de tineri au interacționat cu activitatea asociației. Acest portal apare ca o dorinţă de a valorifica experiența acumulată pe parcursul anilor de implementare a proiectelor, precum și rețeaua și comunitatea creată de tineri vorbitori de limba germană, care resimt necesitatea unor facilităţi dedicate comunității de young professionals.
  • Accesul și comunicarea cu studenţii și elevii vorbitori de germană din România, la nivel național
  • Ziarul Gutenberg – distribuit în minim 8.000+ de exemplare anual, în 100+ de instituții de învățământ
  • Revista MeinJob – revistă de carieră distribuită în cele mai mari centre universitare pe limba germană
  • Colaborările strânse cu entitățile reprezentative pentru spaţiul germanofon din România