Mein Job constituie singura platformă online din România dedicată exclusiv vorbitorilor de limba germană, care se află în căutare unui job. Mai multe detalii poți afla accesând pagina Despre noi (Candidați).
Mein Job își propune să creeze o comunitate a vorbitorilor de limba germană la nivel naţional, o comunitate a celor care sunt interesaţi și care își doresc în prezent sau pe viitor să se angajeze. Așadar, platforma www.MeinJob.ro se adresează tuturor persoanelor care dețin competențe de limba germană la diferite nivele și își doresc în prezent sau în viitor să se angajeze.
Mein Job realizează o punte de legătură între candidați și angajatori prin centralizarea celor mai mari angajatori pe limba germană de la nivel național (și nu numai), prin publicarea oportunităților de muncă ale acestora pe singura platformă de joburi dedicată exclusiv vorbitorilor de limba germană. Astfel, în calitate de persoană vorbitoare de limba germană, aflată în căutarea unui loc de muncă, știi că te afli în locul potrivit pentru tine, deoarece platforma prezintă doar oportunități de muncă eligibile pentru tine, dintre care tu poți să o alegi pe cea care ți se potrivește cel mai bine.

Procesul este unul simplu: după crearea unui cont și completarea integrală a profilului cu datele tale de contact, precum și experiența educațională și profesională de până acum, te afli la un singur pas de aplicarea pentru jobul dorit, și anume, răsfoirea paginilor de joburi prezentate pe site și selectarea joburilor care reprezintă cel mai mare interes pentru tine. Mai multe detalii pe pagina CAUTĂ JOB.

Aplicarea pentru joburi se face sub formă gratuită pentru candidați, fără să fie nevoie ca aceștia să aibă niciun fel de costuri pentru a utiliza funcționalitățile site-ului.

Ofertele sunt publicate și pe pagina noastră de Facebook, respectiv pe paginile de LinkedIn, Xing sau Instagram, dar informații complete poți găsi consultând platforma www.MeinJob.ro și doar aici poți aplica pentru jobul dorit, așa că, primul pas îl reprezintă crearea și completarea unui profil pe site.
Iar pentru a fi la curent cu inițiativele noastre, gândite special pentru tine, urmărește-ne în mediul online:

Site-ul www.MeinJob.ro utilizează Cookies, care ajută la eficientizarea procesului prelucrării datelor, precum și instrumente ca Google AdWords, Google Analytics și multe altele, pentru a eficientiza indexarea platformei în diferitele motoare de căutare și pentru a crește vizibilitatea acesteia, pentru a-ți putea oferi cele mai bune rezultate ale căutării tale. Utilizând funcționalitățile site-ului, îți exprimi acordul pentru utilizarea Cookies, precum și pentru Termenii și condițiile site-ului.