FAQ – Companii

FAQ - Companii

Mein Job constituie singura platformă online din România dedicată exclusiv vorbitorilor de limba germană, care se află în căutare unui job.
STANDARD – servicii oferite în orice moment, sub formă gratuită:

PREZENTAREA COMPANIEI – Compania dumneavoastră va beneficia de o prezentare pe portal. În această prezentare pot aparea descrieri specifice, logul companiei, link-uri spre site-uri sau reţele sociale, date de contact etc.. POSTAREA DE JOB-URI / INTERNSHIP-URI / ALTELE – Compania dumneavoastră va putea prezenta orice tip de oportunitate profesională care poate fi de interes pentru vorbitorii de limba germană.

POSTAREA PE PAGINA DE FACEBOOK – Alături de postarea pe site-ul Mein Job, profilul companiei dumneavoastră, precum și joburile, vor fi distribuite și pe pagina de Facebook a portalului, precum și pe profilele Mein Job de pe platforme ca LinkedIn, Xing, Instagram. PREMIUM – servicii oferite la solicitarea companiilor partenere, contra-cost:

APARIȚIA ÎN MEIN JOB MAGAZIN – Prezentarea companiei și a joburilor disponibile, într-o revistă de carieră, tipărită bianual și distribuită în centre universitare cu predare în limba germană. ACTIVITĂȚI ÎN PARTENERIAT – Realizarea unor evenimente de carieră, în parteneriat (workshop-uri, conferințe, prezentări etc.).
Mein Job realizează o punte de legătură între candidați și angajatori prin publicarea anunțurilor pe singura platformă de joburi dedicată exclusiv vorbitorilor de limba germană, cu posibilitatea de promovare a acestora și prin intermediul rețelelor de socializare (precum Facebook, Instagram, Linkedin, Xing), dar și prin publicații proprii și alte materiale promoționale specifice.
Având în vedere grupul țintit de site și campaniile noastre de promovare în cadrul vorbitorilor de limba germană, șansele companiei dumneavoastră sunt ridicate de a descoperi candidați ideali pentru pozițiile deschise. În același timp, platforma www.MeinJob.ro nu este doar o platformă de recrutare, este o platformă de carieră, ce are ca scop principal acordarea de plus-valoare și oportunități de dezvoltare personală și profesională membrilor comunității vorbitori de limba germană, ce se construiește în jurul platformei Mein Job, precum și în jurul comunității asociației fondatoare – Gutenberg – Organizația studenților vorbitori de limba germană. Ținem să menționăm și faptul că platforma se află încă la început de drum, iar din dorința de a face totul posbil pentru a oferi plus-valoare partenerilor noștri, am decis ca platforma să fie accesibilă sub formă gratuită, pentru moment, timp în care noi, echipa Mein Job, depunem eforturi pentru consolidarea continuă a comunității, prin mecanismele și instrumentele de promovare ce le avem la dispoziție.
Procesul este unul simplu: după crearea unui cont și achiziționarea unor pachete, firma ta este la un singur pas de publicarea anunțului dorit, anume completarea formularului și încărcarea detaliilor pe site. Mai multe detalii pe pagina ADAUGĂ JOB.

FAQ - Companii

Publicarea joburilor pe site se face momentan sub formă gratuită pentru dumneavoastră, fără să fie nevoie să achiziționați un pachet pentru a utiliza funcționalitățile site-ului. De aceea, vă rugăm să ne contactați printr-un mail scurt la office@meinjob.ro, să putem activa noi pachetele de joburi pentru dumneavoastră. Pentru viitor, când platforma va fi mai consolidată, echipa Mein Job va pune la dispoziție pachete plătite de postare a joburilor, care vor fi personalizabile, ținând cont de necesitățile și preferințele dumneavoastră.

Pachetele de postări de joburi au o valabilitate de un an de zile, perioadă în care trebuie consumate toate pozițiile achiziționate. Perioada de valabilitate a unei singure poziții publicate pe platforma Mein Job este de 30 de zile, după care se poate prelungi acest termen, prin republicarea poziției și consumarea unei noi unități din pachetul activat.

În funcție de pachetul achiziționat de firma ta, ofertele sunt publicate și pe pagina noastră de Facebook, respectiv pe paginile de LinkedIn, Xing sau Instagram. De asemenea, echipa Mein Job este în căutare de colaboratori (parteneri din mediul universitar, massmedia, business) ce pot contribui la creșeterea vizibilității platformei. Pe lângă aceste canale online, platforma Mein Job dezvoltă și publicații, evenimente și alte instrumente complementare de promovare, ce au drept grup țintă vorbitori de limba germană de la nivel național.
Site-ul www.MeinJob.ro utilizează Cookies care ajută la eficientizarea procesului prelucrării datelor, precum și instrumente ca Google AdWords, Google Analytics și multe altele, pentru a eficientiza indexarea platformei în diferitele motoare de căutare și pentru a crește vizibilitatea acesteia, în rândul grupurilor țintă vizate. Utilizând funcționalitățile site-ului, vă exprimați acordul pentru utilizarea Cookies, precum și pentru Termenii și condițiile site-ului.